Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Στέφανου Σαμοΐλη με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή.

Συνάντηση Στέφανου Σαμοΐλη με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή.

Κέρκυρα 17/09/2015

Την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/9 στο γραφείο της ο υπ. Βουλευτής Κέρκυρας της Λαϊκής Ενότητας Στέφανος Σαμοΐλης, συνοδευόμενος από τους συνυποψηφίους του Λευτέρη Μαρκάτη, Γιώργο Βούλγαρη και Σπύρο Αρμενιάκο, καθώς και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Διονύση Στραβοράβδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την επίσκεψη, τονίζοντας ότι με τον Στέφανο Σαμοΐλη την συνδέουν κοινοί πολύχρονοι αγώνες. «Η παρουσία του Στέφανου Σαμοΐλη στη Βουλή ήταν καταλυτική, με ήθος και συνέπεια. Το ΟΧΙ του Στέφανου είναι το ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Με κάνει υπερήφανη η στάση του. Ο Στέφανος Σαμοΐλης πρέπει να είναι στην επόμενη Βουλή, και εύχομαι και ελπίζω να εκλεγεί», ανέφερε.

Ο υπ. Βουλευτής Κέρκυρας της Λαϊκής Ενότητας Στέφανος Σαμοΐλης, δήλωσε ότι η επίσκεψη του στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας έχει στόχο να δώσει έμφαση στην προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής που έχει αγωνιστεί για πάρα πολλά πράγματα για το νησί, με ιδιαίτερη μάλιστα βαρύτητα για την μη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. «Το κεντρικό σύστημα εξουσίας βλέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως το μακρύ χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης. Αυτό δεν ισχύει βεβαίως για την παρούσα Περιφερειακή Αρχή η οποία, μαζί με τον λαό της Κέρκυρας και των Ιόνιων Νησιών, μαζί με τα κινήματα, αντιπαλεύει τις μνημονιακές επιλογές και στέκεται δίπλα στη δοκιμαζόμενη κοινωνία και τους μη προνομιούχους πολίτες. Η Λαϊκή Ενότητα είναι (και θέλει να γίνει μαζικότερα και ισχυρότερα) η λαϊκή φωνή, η αντιμνημονιακή, πατριωτική, δημοκρατική, προοδευτική και αριστερή φωνή. Απέναντι στον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που η πολιτική τους και το πρόγραμμά τους είναι ένα: είναι το τρίτο μνημόνιο. Η Λαϊκή Ενότητα θα έχει μια ισχυρή αντιπολιτευτική πολιτική ενάντια στα μνημόνια, θα έχει ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία. και θα είναι η ουσιαστική αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στις κοινές αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων των μνημονίων».

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου