Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κάλεσμα σε ολομέλεια

Κάλεσμα σε ολομέλεια
 
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ συγχαίρει τους συντρόφους και συντρόφισσες, φίλους και φίλες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, για τον ωραίο εκλογικό αγώνα, για την προσπάθειά τους που έφερε την Λαϊκή Ενότητα να έχει στην Κέρκυρα το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά, και να είμαστε η μόνη περιοχή όπου ο συνδυασμός μας ξεπέρασε το 5%.

Το εκλογικό αποτέλεσμα μας φέρνει εκτός Βουλής. Με μια τρομακτική μνημονιακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η πιστή εφαρμογή του κοινού τους προγράμματος, του 3ου Μνημονίου, θα φέρει ακόμα πιο δυσβάστακτα βάρη για τον λαό και την κοινωνία.

Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Κέρκυρας εκφράζεται αποκλειστικά από τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και από το φασιστικό μόρφωμα των νεοναζί!

Η δική μας παρουσία στους νέους αγώνες, μαζί με την κοινωνία, μαζί με τα κινήματα, θα αποτελέσει πυλώνα της λαϊκής αντίστασης.

Ξεκινήσαμε, μέσα στα ασφυκτικά προεκλογικά πλαίσια, την συγκρότηση ενός πλατιού λαϊκού μετώπου, και αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να την συνεχίσουμε, μέσα πλέον στα πλαίσια των κοινωνικών αγώνων για να ακυρωθούν τα μνημόνια και να σταθεί όρθια η κοινωνία.

Όλα αυτά, την αποτίμηση της εκλογικής μας δουλειάς, τους παράγοντες της εκλογικής ήττας (γιατί για μια ήττα δεν φταίνε πάντα “οι άλλοι”), την συγκρότησή μας, τις πρωτοβουλίες και τον τρόπο της δράσης μας, οφείλουμε να τα συζητήσουμε όλοι και όλες μαζί, συλλογικά και συντροφικά.

Η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας συγκαλεί ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
την Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη και ώρα 7μμ
στα γραφεία της (Δονάτου Δημουλίτσα 116)

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί. Να καλέσουμε και άλλον κόσμο, νέα μέλη και φίλους, ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και να συστρατευτούν μαζί μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Το Γραφείο Τύπου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου