Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τα συμφέροντα των δανειστών πάνω από τα συμφέροντα της χώρας!

Δεν ψήφισε η Ελλάδα το ψήφισμα του ΟΗΕ για την αναδιάρθρωση του χρέους!
Τα συμφέροντα των δανειστών πάνω από τα συμφέροντα της χώρας!

Κέρκυρα 11/09/2015

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία ψήφισμα, με το οποίο διευκολύνονται οι υπερχρεωμένες χώρες να κάνουν, χωρίς παρεμβάσεις, αναδιάρθρωση του χρέους τους.

Είναι ένα σημαντικό ψήφισμα, το οποίο είναι πολύ θετικό και ευνοϊκό για την Ελλάδα, που είναι η κατεξοχήν υπερχρεωμένη χώρα αυτήν την περίοδο.

Κι όμως η χώρα μας, με εντολή προφανώς ή συνεννόηση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και τη Νέα Δημοκρατία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τοποθετήθηκε στο ψήφισμα αυτό με έναν απαράδεκτο και υποτελή τρόπο. Συντασσόμενη με τα συμφέροντα των πιστωτών και των διεθνών τοκογλύφων, η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία!

Πρόκειται για ευθεία υπονόμευση των συμφερόντων της χώρας, αλλά και για ευθεία διάψευση όσων ισχυρίζονται ότι στη συμφωνία του 3ου μνημονίου περιλαμβάνεται η αναδιάρθρωση του χρέους και ζητάνε ψήφο για να υπηρετήσουν καλύτερα την αναδιάρθρωση!

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ παραμένει σταθερή στην θέση της για κατάργηση των μνημονίων και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, σύμφωνα με τα πορίσματα της σχετικής Επιτροπής της Βουλής και αξιοποιώντας τις Διεθνείς Συνθήκες.

Η λαϊκή ψήφος στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θ’ αποτελέσει ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που απεργάζονται κατευθύνσεις και προσανατολισμούς οι οποίοι υπονομεύουν πλήρως τα συμφέροντά μας και τη δυνατότητά μας να ανασάνουμε και να σταθούμε όρθιοι.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου