Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Συνεχίζονται οι Συνελεύσεις της Λαϊκής Ενότητας Κέρκυρας ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΛΑΕ.

Συνεχίζονται οι Συνελεύσεις της Λαϊκής Ενότητας Κέρκυρας ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΛΑΕ.

Κέρκυρα, 03/06/2016

Σε διαδικασία Συνελεύσεων βρίσκονται αυτό το διάστημα οι Πολιτικές Επιτροπές της Λαϊκής Ενότητας Κέρκυρας, ενόψει της 1ης (Ιδρυτικής) Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΛΑΕ που θα διεξαχθεί στις 24-26 Ιούνη στην Αθήνα (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).

Στις Συνελεύσεις συζητιούνται οι Θέσεις & Προγραμματικές Κατευθύνσεις της ΛΑΕ και ο Κανονισμός Λειτουργίας. Σε έναν πλούσιο, συντροφικό και εποικοδομητικό διάλογο, κατατίθενται απόψεις και προτάσεις των μελών και φίλων της ΛΑΕ, καθώς και των συνιστωσών και συλλογικοτήτων που συγκροτούν τον πολιτικό φορέα.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί Συνελεύσεις της Πολιτικής Επιτροπής ΛΑΕ Μέσης Κέρκυρας (Πόλη) και της Πολιτικής Επιτροπής ΛΑΕ Βόρειας Κέρκυρας.

·        Την Κυριακή 5 Ιούνη ώρα 11:00 πμ διεξάγεται η Συνέλευση της Πολιτικής Επιτροπής ΛΑΕ Νότιας Κέρκυρας στα Βραγκανιώτικα (αίθουσα Δημοτικού Σχολείου).

·        Την Δευτέρα 13 Ιούνη ώρα 7:30 μμ διεξάγεται η δεύτερη Συνέλευση της Πολιτικής Επιτροπής ΛΑΕ Μέσης Κέρκυρας (Πόλη) για την συζήτηση του Κανονισμού Λειτουργίας.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου